Čokoláda je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovanie, vďaka ktorému plne vynikne sprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získa jemnú a hebkú konzistenciu. Je vhodná pre vegánov. Výrobok pochádza z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čiže spravodlivý obchod garantuje farmárom z rozvojových krajín spravodlivú odmenu a zakazuje otrockú či detskú prácu.
Pôvod: Švajčiarsko
ZLOŽENIE: cukor (sušená trstinová šťava Rapadura, prírodný trstinový cukor), kakaová hmota, kakaové maslo, kokos 10%, sušený ryžový sirup, mandle, Bourbon vanilka. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Obsah kakaovej sušiny najmenej 55% v čokoláde.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Môže obsahovať stopy mlieka, iných orechov a sóje.
Skladovať v suchu.
Výživové hodnoty v 100 G:
Energetická hodnota 2370 kJ / 570 kcal
Tuky 39 g z toho nasýtené mastné kyseliny 25 g
Sacharidy 49 g z toho cukry 47 g
Vláknina 5,0 g
Bielkoviny 4,0 g
Soľ 0,03 g
Nový komentár