Plná hrsť hobliniek bielej, horkej a mliečnej čokolády. To je jednoducho klasika! Keď sa pridajú krehké ovsené lupienky, čokoládové crispies a slnečnica, vznikne nové müsli classic: čokoládový mix. Raňajkujte jednoducho a skvelo.
S vysokým obsahom vlákniny
20 % čokolády
Zdroj bielkovín
Popis
Je tu nový rad produktov od Mixit! Zoznámte sa s müsli classic, ktoré si vás získa bohatou chuťou, ekologickou papierovou krabičkou a výhodnou cenou. Ako je to možné? Müsli classic je namixované len z niekoľkých obľúbených surovín, ale vždy v poctivom množstve. Kto dáva prednosť jednoduchosti, bude jednoducho classic.
Plná hrsť hobliniek bielej, horkej a mliečnej čokolády. To je jednoducho klasika! Keď sa pridajú krehké ovsené lupienky, čokoládové crispies a slnečnica, vznikne nové müsli classic: čokoládový mix. Raňajkujte jednoducho a skvelo.
S vysokým obsahom vlákniny
20 % čokolády
Zdroj bielkovín
Zloženie:
Ovsené lupienky 53 %, slnečnicové semená 22 %, čokoládové kúsky horké 8 % (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín; v horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 50 %), čokoládové hobliny biele 7 % (cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo 23,5 %, emulgátor: sójový lecitín; prírodná vanilková aróma), čokoládové hobliny mliečne 5 % (cukor, kakaové maslo 15 %, kakaová hmota 15 %, sušené plnotučné mlieko, sušené odtučnené mlieko, emulgátor: sójový lecitín; prírodná vanilková aróma; v mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 28 %), zmes čokoládových chrumiek 5 % (horká čokoláda 35 % (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), mliečna čokoláda 35 % (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: lecitíny; prírodná vanilková aróma), pšeničný extrudát 28 % pšeničná múka, pšeničná krupica, cukor, jedlá soľ, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku), leštiaca látka: arabská guma; cukor, med; v horkej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 49 %, v mliečnej čokoláde obsah kakaovej sušiny najmenej 30 %)
Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov a sezamu
Nový komentár