Cícer Bio Bioharmonie 500 g

Cícer Bio Bioharmonie 500 g

Hodnotenie produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnotenie:

bioprodukt bezlepkové

Cícer je strukovina príbuzná hrachu. Je to prirodzene bezlepková potravina.

1,65 € s DPH

Dostupnosť: 3-7 pracovných dní

Výrobca: Bioharmonie

Cícer Bio Bioharmonie 500 g

Zloženie: cícer z produkcie ekologického poľnohospodárstva

Návod na prípravu: Cícer pred varením namočte najlepšie na 12 hodín do vody. Varte cca 1 hodinu (v inej vode), na prípravu nátierky o 15 minút dlhšie. Počas varenia nemiešajte, penu zbierajte. Cícer soľte až po uvarení.

Výživové údaje v 100 g
Energia 1 297 kJ / 310 kcal
tuky 5,90 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1,10 g
sacharidy 44,00 g
- z toho cukry 2,30 g
vláknina 16,00 g
bielkoviny 19,00 g
soľ < 0,1 g

Skladovanie: Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti najviac 70%.

Alergény: Môže obsahovať stopy sezamu.

Krajina pôvodu: Poľnohospodárstvo EÚ

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Nová otázka k produktu

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Alternatívne produkty

  • Cícer Bio Bionebio 500 g

    Tento vysoko kvalitný cícer vyniká veľkými zdravými zrnami. Cícer...

    bioprodukt

    3,60 € s DPH

    Dostupnosť: 3-7 pracovných dní

  • Fazuľa Miešaná Nálev Bio Rapunzel 400 g

    Zmes strukovín v slanom náleve je vynikajúcim riešením pre tých,...

    bioprodukt

    1,84 € s DPH

    Dostupnosť: 3-7 pracovných dní

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie